Daily Archives: 06/03/2018

Ky është vetëm fillimi për Egzona Bugarin

Me stil, ecje të sigurtë dhe vetbesim në skenë. Ajo, duket si e lindur për pista të mëdha të modës. Egzona Bugari është 19 vjeçarja nga Suhareka e lindur dhe e rritur në Gjermani, që ka mahnitur jurinë e “Fol ...

Read More »