Daily Archives: 09/03/2018

Izairi: Blerimi harroi Abdurahman Alitin dhe Abdylaqim Ademin

Vetëm veprat e mëdha në shërbim të njerëzve, e shoqërojnë njeriun edhe pas vdekjes, sepse këta edhe kur nuk janë duke ecur mbi tokë, veprat e tyre të transformuara në fakte, nuk pushojnë se ekzistuari, duke u bërë gjurmë të ...

Read More »

Bombarduesi shqiptarë nxjer fizikun edhe në Brazil

Një nga meshkujt më tërheqës dhe më të suksesshëm si në futboll dhe biznes, Fatmir Hysenbelliu këto ditë të ftohta të fundit të dimrit po i kalon në plazhet ekzotike të Brazilit duke shëtitur kështu qytete të ndryshme atje e ...

Read More »