Daily Archives: 11/03/2018

Shala: Shpresoj që kryeministri Rama të mbajë premtimin, të hap kufirin

Politikani Granit Shala përmes një postimi të tij të fundit ka kërkuar nga kryeministri shqiptarë Edi Rama të mbajë fjalën dhe premtimin që në këtë mënyrë të hap kufirin mes Kosovës dhe Shqipërisë pasiqë ky tashmë është edhe viti i ...

Read More »