BDI vazhdon fushatën në Kumanovë dhe Gostivar

Në kuadër të fushatës për Zgjedhjet presidenciale 2019, Bashkimi Demokratik për Integrim SOT (e Mërkurë 17.04.2019) do të mbajë Tubim me qytetarë në Komunën e Kumanovës (ora : 17.00, vendi: Pallati i Kulturës-Kumanovë) dhe Komunën e Gostivarit (ora 19.30, vendi: Pallati i Kulturës-Gostivar).