959759080793382_970761906359766

Aplikacioni që iu ndihmon ta përzgjedhni një foto ideale në Instagram

Algoritmet e mençura, të integruara në këtë aplikacion, ndihmojnë përdoruesin ku në bazë të filterave të zgjedhur shohin se çfarë popullariteti në rrjetet e tjera sociale mund të ketë fotoja e selektuar.

Nëpërmjet këtyre algoritmeve krahasuese, përdoruesi mund të përmirësojë “popullaritetin” e fotos së tij/saj duke shtuar efekte të ndryshe e ikona në fotot e ngarkuara, shkruan Rrotull.

Aplikacioni shkon më tej duke rekomanduar hashtags dhe redaktime që në teori rrisin pikëpamjet e përgjithshme që merr imazhi në publik. Përdoruesit mund të shtojnë edhe hashtagët e tyre të personalizuar në qoftë se rekomandimet e Cornea shihen si “old fashioned”.

Sapo imazhi të jetë gati, Cornea A.I. gjithashtu mundëson caktimin e kohës së postuar, në mënyrë që imazhet të lansohen në ëeb në kohën e “peak-ut” për efekt maksimal.

KohaNews: Lajmi

x

Check Also

Horoskopi ditor, 16 shkurt 2018

Dashi Falë yjeve në favorin tuaj ju ...

Pas 18 vitesh jetese në pyll, ja çfarë ndodh me këtë grua

Për 13 vitet e fundit, Emma, një ...