959759080793382_970761906359766

Bunjamin Nuishi me paraqitje më të mirë në kupën botërore për luftë në sharvale në Turqi

Loading...

Bunjamin Nuishi është prezantuar me paraqitjen më të mirë në kupën botërore për luftë në sharvale që është mbajtur në Kahramanmarash të Turqisë e ai ka qenë përfaqësues i Maqedonisë. Ky eveniment do të vazhdojë edhe viteve të tjera si traditë ndërkohë që Bunjamini ndryshe meret edhe me mundje dhe MMA ku në fushën që mbizotëron tregon një sukses të jashtëzakonshëm.

Fotot (Uluslararası Şalvar Güreşi Dünya Kupası 2018, Kahramanmaraş (International Traditional Şalvar Wrestling World Cup 2018, Kahramanmaraş, Turkey)

x

Check Also

FSHF reagon pas akuzave për kurdisje ndaj Skënderbeut

Loading... Federata Shqiptare e futbollit ka dalë ...

Presidenti i Komitetit Olimpik Ndërkombëtar i lumtur që Kosova po merr pjesë në Olimpiadën Dimërore

Loading... Presidenti i Komitetit Olimpik Ndërkombëtar, Thomas ...

Loading...