Home » Intervista

Intervista

Intervista

Regjisorja e famshme meksikane film për luftën e Kosovës, luan edhe Vjollca Bajraj

Loading... Vjollca Bajraj asnjëherë nuk kishte menduar të bëhej aktore, mirëpo ajo tashmë është në mes të xhirimeve në filmin artistik të regjisores së famshme Paula Marcovitch. Regjisorja Marcovitch, e cila është e shpërblyer me shumë çmime prestigjioze duke përfshirë ...

Read More »

Shpëtim Pollozhani për Revistën SHENJA: LSDM e bën mashtrimin e radhës kundër shqiptarëve

Loading... “Në zgjedhjet e fundit parlamentare, pasardhësit e komunistëve maqedonas – LSDM e bënë mashtrimin e radhës kundër shqiptarëve. LSDM-ja, bashkë me veglat e veta shqiptare, e shfrytëzoi apatinë që te elektorati shqiptar e krijuan dy partitë parlamentare shqiptare, BDI ...

Read More »

Ja gjashtë mashtrimet fundamentale nga Komisioni për matjen e territorit! Zbulohet edhe harta amerikane, që argumenton se Kosova po tkurret!

Loading... Intervistë me profesor Florimin Isufin, i cili me matjet bashkëkohore e dëshmoi se Kosova po ia dhuron Malit të Zi 82 km katror Profesor Florim Isufi është njeriu kyç, që e zbuloi se matjet në Kosovë asnjëherë nuk ishin ...

Read More »

STIPE MESIÇ – JA HISTORIA E MIQËSISË SIME ME SHQIPTARËT

Loading... Nëse nuk do të ishte kroat, atdheu i tij i natyrshëm do të ishte Shqipëria. Nuk duhet shumë për të kuptuar dobësinë e Presidentit të dytë të Kroacisë, Stipe Mesiç, për Shqipërinë. Mjafton të shohësh zyrën e tij, ku ...

Read More »

Mesila Doda: Ëndërroj një shtet shqiptar të përbashkët në një sistem politik federativ të ngjashëm me atë gjerman

Loading... Në një intervistë ekskluzive për portalin Express.mk deputetja e Partisë Demokratike të Shqipërisë (PD) dhe kryetarja e Aleancës së Grave deputete në parlamentin e Shqipërisë, Mesila Doda, ka folur për gjendjen aktuale politike në Maqedoni, tejkalimin e afatave të ...

Read More »