Home » Kuriozitete

Kuriozitete

11 jahtet më të shtrenjta në botë

Loading... Jahtet po bëhen gjithnjë e më normale, për të gjithë milionerët e botës. Sheikët e naftës dhe manjatët rusë, vazhdimisht kalojnë pushimet në jahtet e tyre të mëdha, me pishina, fusha basketbolli dhe deri, salla koncertesh. Maksimumi i paguar ...

Read More »