Home » Lajme » Rajoni

Rajoni

Rajoni

PAN NUK NDRYSHON QËNDRIM

Loading... Me prezencën e koalicioneve PAN e LAA dhe të përfaqësuesve të minoriteteve, por pa praninë e Lëvizjes “Vetëvendosje”, sot do të mbahet edhe takimi tjetër konsultativ mes partive me ndërmjetësimin e kryesuesit të seancës konstituive, Adem Mikullovci. Kryesuesi i ...

Read More »

Dibranët duan rrugën (VIDEO)

Loading... Shqetësimet që dibranët i kanë shprehur kryeministrit gjatë dëgjesave për bashkëqeverisjen me qytetarët, Edi Rama i ka përmbledhur në një raport të cilin e publikoi të shtunën në rrjetet sociale.  Infrastruktura e dobët rrugore në aksin nacional Peshkopi-Tiranë dhe ...

Read More »

Vetëvendoje: Ka qenë koha e fundit për reflektimin e Veselit

Loading... E përshëndesim tërheqjen e Veselit nga kandidatura për kryeparlamentar. Ka qenë koha e fundit për reflektim. Ne tash presim se kush do të jetë kandidati i PAN për kryetar kuvendi. Le ta propozojnë ndonjë personalitet që është sa më ...

Read More »

Bushati: Shteti shqiptar ka bërë gjithçka për të penguar ekstradimin e Ballist Morinës për në Serbi.

Loading... Ballist Morina ndodhet në shtetin kroat duke pritur nëse do të ekstradohet apo jo. Ndërsa ministri i jashtëm i Shqipërisë, Ditmir Bushati deklaron se shteti shqiptar ka bërë gjithçka për të penguar ekstradimin e Ballist Morinës për në Serbi. ...

Read More »