Home » Teknologji

Teknologji

Teknologji

SnapChat shkel privatësinë

Loading... Një përditësim në rrjetin social Snapchat – që tregon imazhe të publikuara në një hartë të kërkueshme – ka ngritur shqetësime për cenimin e privatësisë midis prindërve, raporton BBC. Snap Map u lejon njerëzve të kërkojnë vende të tilla ...

Read More »

“NASA ka zbuluar alienët”

Loading... “Haktivistët” e grupit më të madh të hakerave në rrjet, të njohur si “Anonymous” në videon e radhës të hedhur në qarkullim pretendojnë se janë në dijeni të disa dosjeve dhe dokumentave për jashtëtokësorët. Sipas tyre, këto dosje dhe ...

Read More »

Tesla Model S kalon 900 km me një mbushje

Loading... Deri më tash rekordin në autonomi me një mbushje e ka mbajtur modeli Tesla S 85D që kishte kaluar 885 kilometra. Testet gjithsesi zhvillohen në kushte të kontrolluara dhe jashtë rrugëve publike, në mënyrë që të arrihet shpejtësia optimale ...

Read More »