Home » Life/Bizare » Dashuria e nënës nuk njeh kufij! (FOTO)

Dashuria e nënës nuk njeh kufij! (FOTO)

Loading...

Kjo ketër zbriti nga një pemë e madhe për të shpëtuar fëmijën e saj nga nofulla e një qeni të madh të zi, transmeton Klan Kosova.

Duke përdorur kthetrat e saj të fuqishme dhe dhëmbë të mprehtë, ajo grisi kundërshtarin e saj në mënyrë që foshnja e saj do të mund të shpëtone nga vdekja e sigurt.

Kjo histori është e mahnitshme…Edhe  një herë, kjo vetëm dëshmon se dashuria e nënës nuk njeh kufij!

….

 

x

Check Also

Edhe Morena kujton nënën e saj (Foto)

Loading... Kjo ditë për Morenën nuk është ...

‘Make up’ në plazh

Loading... T’i japësh vlerë fytyrës duke fshehur ...