Home » Ekonomi » Divjaka – Projekti i madh i turizmit që do ndryshojë Shqipërinë (Video)

Divjaka – Projekti i madh i turizmit që do ndryshojë Shqipërinë (Video)

Loading...

Në kuadër të diskutimit publik që po bëhet në Divjakë për projektin e Mabetex, po iu paraqesim këtë video animacion, me prezantimin e të dhënave kryesore të këtij investimi mbi 1 miliard euro, që nuk është vetëm shpëtimi i Divjakës, por dhe i Shqipërisë.

Nje investim qe ne fakt akuzohet se mund te demtoje Parkun Kombetar te Divjakes.

Por nje investim i niveleve te tilla patjeter eshte nje shtyse e jashtezakonshme per turizmin modern shqiptar.

About admin

x

Check Also

A kanë shqiptarët strategji kombëtare për zhvillim ekonomik dhe projekte konkrete për investime kapitale në tërë hapësirën shqiptare?

Loading... Nga Abdulla Mehmeti Pas vitit 1990, ...

Zëvendës Ministri i financave Shiret Elezi mori pjesë në kremtimin e 70 vjetorit të sistemit tatimor dhe 20 vjetorit ditën e punëtorëve tatimor.

Loading... “Mbledhja e tatimeve është vendimtare për ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Loading...