A e dini çfarë ndodh nëse e shkruani këtë numër në Google?

Loading...
Google është motori i kërkimit më i shpejtë dhe më i përdorur në botë. Teknologjia prapa këtij motori mundëson që brenda pak sekondave të shfaqen miliona të dhëna me një kërkim të thjeshtë.

Ajo çfarë po i habit kohët e fundit njerëzit e internetit, është misteri prapa një numri – saktësisht 241543903.

241543903 (ose kokat në frigorifer) është një fjalë kyçe me numra, e lidhur me fotografi qesharake që shfaq njerëzit me kokat e tyre në frigorifer,

Nëse e shkruani 241543903 në Google Images, do të shihni përplot fotografi të tilla, të njerëzve me kokën e tyre në frigorifer.

x

Check Also

E rrallë / Në Dubai hapet spitali për…deve

Loading... Devet kanë rëndësi të veçantë për ...

Shqiptari që e ndërtoi fluturaken e parë në vitin 1899 (VIDEO)

Loading... Një fluturake e tillë u ndërtua ...

Loading...
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com