Home » Kuriozitete » Fëmijët e lindur nga nënat 40-vjeçare, më pak të zgjuar

Fëmijët e lindur nga nënat 40-vjeçare, më pak të zgjuar

Loading...

Studimi i ri zbulon se, fëmijët e lindur nga nënat që kanë qenë në 30 vjeç, kanë mundësi të jenë më të mirët në klasë. Por, e njëjta nuk ndodhë edhe me ata fëmijë, që kanë lindur kur nënat e tyre ishin në të 40-tat.

Ata janë më pak të zgjuar dhe trupi i tyre është i prirë për mbipeshë. Këtë përfundim e kanë sjellë zyrtarë nga Shkolla Ekonomike e Londrës, në bazë të një hulumtimi me 18,000 fëmijë.

Studiuesit kanë shikuar të dhënat e fëmijëve, duke marrë parasysh, moshën e nënës së tyre, se kur ajo ka lindur, shkruan Telegrafi. Femrat që lindin në të 30-at, janë më të freskëta dhe të relaksuara, ndërsa të ardhurat dhe shkollimi saj nuk mungojnë.

Sipas studimit, gratë që kanë lindur fëmijë, pas viteve të 40-ta, del të jenë më të lodhura, derisa kujdesi tyre mbi fëmijën, lë për të dëshiruar.

About Kohanews

x

Check Also

Gjarpri me dy koka: Por njëra e kafshon tjetrën

Loading... Kemi parë foto të gjarpërinjve me ...

E rrallë / Në Dubai hapet spitali për…deve

Loading... Devet kanë rëndësi të veçantë për ...

Loading...
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com