959759080793382_970761906359766

Me femra për rreth, këngëtari shqiptarë vjen me një set shumë provokativ

Loading...

Meti Bërbatovci, këngëtari i cili nuk din të ndalet në këtë fillim pranvere dhe ngrohje të motit ka vendosur që të sjellë ndonjë gjë të re duke realizuar kështu një fotosesion mjaft provokativ. Disa femra për rreth janë një tjetër dekor tek Meti duke e bërë kështu fotosesionin mjaft provokativ dhe në formë, e për të parë këtë fotosesion mjafton të shikohen fotot…

Leave a Reply

x

Check Also

Ja çka i bëri moderatori kosovar komedianit Shpëtim Haj

Loading... Por kësaj here, Shpëtim Haj është ...

Skivi verifikoi Instagramin por a ia përmendi emrin e Albert Krasniqit në video?

Loading... Ka publikuar një video në Instagram! ...

Loading...