Hunzas, përse njerëzit e këtij vendi jetojnë mesatarisht 120 vjet?

Loading...

Banorët e Hunzas shprehen se ka disa arsye të cilat ndikojnë në jetëgjatësinë e tyre. Një 116 vjeçare ka treguar se sekreti i jetëgjatësisë së saj është fakti që ajo është beqare dhe nuk ka pranuar të dominohet nga askush.

Ads by Revcontent

pakistan hunza gallery GaryKrosin client SadparaPakistan 768x432
Ata nuk stresohen për gjëra pa rëndësi dhe e marrin jetën me shumë sportivitet.
Madje për ata është e zakonshme që të bëhen prindër pas moshës 60 vjeç. Punojnë gjithë kohën, janë aktivë, konsumojnë vetëm produktet që i prodhojnë vetë dhe për një periudhë 2 deri në 5 muaj konsumojnë vetëm lëngun e kajsisë.

hunza valley 21 768x426
Ndërkohë ata nuk janë një popull shumë i zhvilluar. Rreth rreth 95 % e popullsisë dinë që të lexojnë dhe po ashtu praktikojnë edhe meditimin. Ata, thuajse nuk sëmuren asnjëherë./Opinion

KohaNews: Lajmi

Leave a Reply

x

Check Also

Horoskopi ditor, 16 shkurt 2018

Loading... Dashi Falë yjeve në favorin tuaj ...

Pas 18 vitesh jetese në pyll, ja çfarë ndodh me këtë grua

Loading... Për 13 vitet e fundit, Emma, ...

Loading...
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com