Home » Ekonomi » Instituti ekonomik me apel ministrave shqiptarë, Merko dhe Bekteshi: Të përkushtohen ti plotësojnë vendet e shprazura me ekspertë shqiptarë

Instituti ekonomik me apel ministrave shqiptarë, Merko dhe Bekteshi: Të përkushtohen ti plotësojnë vendet e shprazura me ekspertë shqiptarë

Loading...

Në vazhdën e inkuadrimit të ministrave,dhe zavendës monistrave nëpër digasteret e qeverisë e shpallur si reformatore. Nuk do të mjaftojnë vetëm ministrat, sepse qenësore do të  ishte, që të mos anashkalohen,apo të harohen pa plotësuar disa humnera në eshalonet sekundare por me rendësi primare,nëpër ministritë e ndryshme. Objekti ynë është ekonomia prandaj apelojmë si  “Instituti për zhvillim ekonomik”- Tetovë.

Deri te ministri e ekonomisë z. Kreshnik Bekteshi dhe deri te ministri për investime të huaja z. Ramiz Merko.

Që të përkushtohen ti  plotësojnë vendet e shprazura me ekspertë shqiptarë edha ate : nëpër komisionet ,agjencitë dhe nëpër drejtoritë  të cilat meren kryesisht më çështje financiare nëpër  të cilat me dekada të tëra nuk ka patur të emruar ekspertë shqiptarë.

Me këtë aktë do të inkurajohen subjektet ekonomike shqiptare, dhe motivohen për të konkuruar për pjesmarje në fondet dhe grantet  financiare, të cilat i ndan UE-ja, për kompanitë e R.M.

Barazia ekonomike do ti avancojë me automatizëm kërkesat tjera të shqiptarëve.

 

Me respekte nga  drejtori: Nexhat Bexheti

About Kohanews

x

Check Also

Bekteshi: Përvoja e BE-së do të ndihmojë kompanitë e falimentuara

Loading... Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi bashk ...

Bekteshi: Ndërmarrjet e vogla dhe të mesme mbesin në fokusin e Qeverisë

Loading... Barazimi i kushteve dhe mbështetja për ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Loading...