959759080793382_970761906359766

Mhill Gjuraj aktivisti shumë vjeqarë

Loading...

Ai ka kontribuar ne shtetin e Kosoves me vite te tera qysh ne moshen e re mori rrugen per gurbet ku punoi dhe veproi dhe vazhdon te veproi edhe tani prej kontinentit te larget Amerikes..ishte viti 2007 e kur ipeshkvi i kosoves se bashku me disa prifta vizituan Ameriken e larget dhe ne at koh esht formuar nje grup te madh te te gjitha trevave shqiptare dhe esht organizuar nje dark e madhe prej 800 deri ne 1000 veta dhe un si organizator se bashku me disa shok dhe me ndihmen e disa biznesmenve shqiptar dhe amerikan i kemi tubu 700 mi dollar ky ka qen fillimi i bamirsis,dhe qe nga ajo koh nuk jemi ndal asnjeher ne tubimin e mjeteve per komunitetin ton ne Kosov e me gjer,ateher para 10 viteve un personalisht kom kontribu me 5000 dollar ndersa para dy viteve me 20 mi dollar gjithashtu kam.qen dhe do jem i angazhuar edhe vitet ne vijim,gjithashtu kam dhe pllaken ne katedralen e prishtines me kontributet qe kam dhen nder vite.

Leave a Reply

x

Check Also

Dimitrievski, kryetar i të gjithëve, me flamur shqiptarë e foto të Qabes në zyre (Foto)

Loading... Nëse hyn në zyren e tij ...

Ministria e arsimit i merr kompetencat edhe kryetarit të komunës së Zhelinës!?

Loading... Pas marrjes së kompetencave në sferën ...

Loading...