959759080793382_970761906359766

Ministria e arsimit i merr kompetencat edhe kryetarit të komunës së Zhelinës!?

Loading...

Pas marrjes së kompetencave në sferën e arsimit të komunës së Gostivarit edhe komunës së Zhelinës i janë marrë poashtu kompetencat në aferën e arsimit dhe këtë e konfirmojnë edhe nga Ministria e arsimit dhe shkencës.

Siç mësohet, kompetencat i janë marrë kryetarit të Zhelinës Blerim Sejdiu pas disa shkeljeve ligjore në shkarkimin dhe emërimin e drejtorëve të shkollave në këtë komunë.

Ndërkohë që dokumenti zyrtarë për marrjen e kompetencave pritet të dërgohet zyrtarisht në komunën e Zhelinës ditëve në vijim si dhe do të bëhet publike edhe arsyeja e marrjes së kompetencave nga MASH.

Edhe pse para zgjedhjeve Blerim Sejdiu premtoi se do të bëjë depolitizim të Arsimit, ai pasi u bë kryetar bartësit e fushatës i bëri drejtor në Zhelinë dhe Grupçin.

Nga komuna e Zhelinës nuk ka asnjë informatë në lidhje me marrjen e kompetencave. Ndryshe MASH ditë më parë paralajmëroi se edhe disa komunave tjera do t’ju merren kompetencat edhe atë komunës së Bogovinës, Likovës dhe e Konçes.

Leave a Reply

x

Check Also

Dimitrievski, kryetar i të gjithëve, me flamur shqiptarë e foto të Qabes në zyre (Foto)

Loading... Nëse hyn në zyren e tij ...

Mhill Gjuraj aktivisti shumë vjeqarë

Loading... Ai ka kontribuar ne shtetin e ...

Loading...