959759080793382_970761906359766

Shala: Shpresoj që kryeministri Rama të mbajë premtimin, të hap kufirin

Loading...

Politikani Granit Shala përmes një postimi të tij të fundit ka kërkuar nga kryeministri shqiptarë Edi Rama të mbajë fjalën dhe premtimin që në këtë mënyrë të hap kufirin mes Kosovës dhe Shqipërisë pasiqë ky tashmë është edhe viti i Skenderbeut.

A u hap kufiri Kosovë-Shqiperi, apo prap po mbet vetem premtim ne leter! Shpresoj zt.Rama do e mban fjalen, mbasi kur nena nuk ta hap deren qfar pret nga njerka!
#PoVazhdojnaMeËndrenVitiSkenderbeut

A u hap kufiri Kosovë-Shqiperi, apo prap po mbet vetem premtim ne leter!Shpresoj zt.Rama do e mban fjalen, mbasi kur nena nuk ta hap deren qfar pret nga njerka!#PoVazhdojnaMeËndrenVitiSkenderbeut

Posted by Granit Shala on Saturday, March 10, 2018

Leave a Reply

x

Check Also

Mhill Gjuraj aktivisti shumë vjeqarë

Loading... Ai ka kontribuar ne shtetin e ...

Ministria e arsimit i merr kompetencat edhe kryetarit të komunës së Zhelinës!?

Loading... Pas marrjes së kompetencave në sferën ...

Loading...