959759080793382_970761906359766

Si ta ndryshoni stilin e shkrimit në Whatsapp

Loading...
Whatsapp

 

Tani modifikohet lloji i shkrimit, mund të shkruani me shkronja të trasha, të pjerrëta ose të vijëzuara.

Për të shkruar me shkronja të trasha: shtoni simbolin (*) përpara dhe pas fjalisë. Për shembull: *tung*
Për të shkruar pjerrët: shtoni simbolin (_) përpara dhe pas fjalisë. Për shembull: _tung_
Për të shkruar me vijëzim: shtoni simbolin (~) përpara dhe pas fjalisë. Për shembull: ~tung~

Image

KohaNews: Lajmi

x

Check Also

Pas 18 vitesh jetese në pyll, ja çfarë ndodh me këtë grua

Loading... Për 13 vitet e fundit, Emma, ...

Aplikacioni që iu ndihmon ta përzgjedhni një foto ideale në Instagram

Loading... Algoritmet e mençura, të integruara në ...

Loading...