Home » Tregime të moçme Shqiptare » Tregim: A ju besohet politikanëve?!

Tregim: A ju besohet politikanëve?!

Loading...

Tregohet se një autobus me parlamentare u rrezua diku larg qendrave te banimit dhe policia u vonua 24 ore për te mbërritur aty.

Kur policia arriti ne vendin e aksidentit, pa një fshatar qe i kishte varrosur te gjithë parlamentaret.
Shefi e pyet fshatarin: A je i sigurte qe ata kishin vdekur te gjithë para se t’i varrosje???
Fshatari: Vallahi, ishin ca qe bërtitshin dhe thoshin se jon gjalle, po për nder a u besohet ktyne m*t politikanëve sot???
Nga arabishtja A. Çuli

About Kohanews

x

Check Also

LEGJENDA PËR MUAJIN E PLAKAVA

Loading... /Material i shkëputur nga libri : ...

Mallkimi i nënës (Tregim)

Loading... “Mallkimi i nënës, të zë!” Populli ...

Loading...
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com