ME IKË A ME NDEJTË?!

11/04/2019 vull 0

“Me dhemb edhe mu zbrazja, por a kemi ftyre me iu thane njerezve rrini e knaquni tuj na kqyre neve qysh po knaqemi, rrini le […]

Diskriminimi etnik

11/04/2019 vull 0

Diskriminimi i bashkësisë etnike nënkupton paragjykimi ndaj njerëzve dhe refuzimi tyre, nënçmimi, ofendimi, shtypja e tyre, presioni psikik i një grupi etnik, vetëm se është […]